Lifestyle Strategies

“Van schoenendoos administratie naar complete gedigitaliseerd werken, was een behoorlijke stap. Robertine Paul heeft ons hier perfect bij geholpen. Wat een verademing om onze boekhouding snel, overzichtelijk, effectief en met de juiste ondersteuning van Robertine bij te houden. Het is prettig samenwerken. Ze is snel en zeer vakkundig. Dat scheelt een hoop tijd.”

Make it Complete

“Robertine staat altijd voor je klaar, reageert snel en werkt netjes. Weet ze een antwoord niet op je vragen, dan zoekt ze dat geheel voor je uit. Ik kan Robertine zeker aanbevelen.”

time4energy

“Jaren geleden kwam ik bij Robertine terecht. Zij heeft met veel geduld mijn chaos in structuur veranderd. Robertine is een warme persoonlijkheid met veel kennis. Ik hoop dat zij nog vele jaren mijn boekhouding mag verzorgen.”

HorecaTotaal Apeldoorn

“Prettig onderhoud, verstaat haar vak als geen ander. Top …. raad een ieder aan om bij haar je administratie te laten beheren/controleren.”

HJ Regeling

“Super betrouwbaar en zij komt zeker haar afspraken na. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.”

Creatievelin

“Na 25 jaar ondernemen eindelijk een boekhouder die mij en mijn creatieve chaos aan kan. Robertine reageert vlot en accuraat op mijn vragen (ook al is het voor de zoveelste keer dezelfde vraag) en levert tijdig en zorgvuldig mijn aangiftes en opgaves af. Bij complexe zaken denkt ze écht mee wat ontzettend fijn is. Een hele geruststelling dat dit nu in goede handen is. En samen met Moneybird heeft Robertine mij simpelweg ook weer een beetje plezier in administreren terug gegeven. Ik raad haar graag aan!”

Thaplayground

“Robertine Paul heeft voor mij de boekhouding en belastingaangifte gedaan tegen een betaalbaar tarief. De meeste grote administratiekantoren rekenen absurd hoge tarieven zodat het voor een kleine freelancer niet haalbaar is daar de boekhouding/belastingaangifte te laten doen. Daarnaast is de service uitstekend. Ik lever de facturen (in-en uitgaande) in en zij zorgt voor alle aangiftes. Ik ben zeer tevreden over Robertine en zal volgend jaar weer gebruik maken van haar diensten.”